torsdag 29 maj 2008

Rock’n’Roll Marathon

På söndag ska jag springa San Diego Rock’n’Roll Marathon. Det blir förmodligen det roligaste maraton jag gjort. Eller vad sägs om 26 liveband (ett per mile), cheerleader squads, tematiska vattenstationer (dragqueens m.fl) och fler än 100 running Elvis? Det är drygt 20000 löpare anmälda vilket är ungefär lika många som Stockholm maraton.

Starten går 6.30 på Söndag morgon, vilket alltså är ca 15.30 i Sverige. Instruktionerna för att följa tiderna live följer: ”Just visit www.rnrmarathon.com and click on the LiveResults bug on the home page during the race”. Mitt race number är 2083.

Jag har upptäckt framförallt tre saker under träningen, hur kul det är att springa, att värme gör dig trött, och att några års klättring inte verkat gynna löpningen.

Imorgon blir det uppladdning med bio, jag och Fredrik ska gå och se dokumentären ”Spirit of the Marathon” (www.marathonmovie.com). Recension kommer.

2 kommentarer:

Lisette sa...

Hoppas att det går bra på söndag. Vi laddar för fullt för Sthlm marathon på lördag.
Jag har startnummmer K3715 och Jens har 5329. Dom lovar varmt väder. Inte direkt nåt vi fått träna på att springa i iår.

Jonananas sa...

Kul! Och lycka till! Hoppas det inte blir alltför varmt. Själv hoppas jag på morgondimma :)