torsdag 11 september 2008

Sommaren är slut!

Vi åkte ner till stranden en Söndag, mot bättre vetande tänkte vi att med lite tur så får man kanske en parkeringsplats. När vi kom ner så insåg vi hur säsongsberoende turisterna är här, sommaren är slut! I alla fall för dem!

Stranden var inte tom, men det fanns väldigt gott om plats. Parkering hittade vi på en gång. Värmen både i luften och havet är precis lika hög som förut, så det hade inte med den att göra. Ena veckan var det helt enkelt semestertider, och andra veckan inte! Efter Labor day så är helt enkelt sommaren slut!

Vi kokade majskolvar och stekte korv med bröd och bara njöt. Måsarna har vant sig vid att få sig mat märkte man. Vi såg en mås komma bakifrån och ta en macka ur handen på en inte ont anande kvinna. De försökte sig på oss också som satt där och mumsade i oss allhända läckerheter. Men vi har ju två måsjägare av rang så det hade de inget för. Måsarna gav faktiskt upp oväntat lätt.




Sunset, La Jolla Shores 

Det är förbjudet att mata djur här, men det gör folk ändå. Det är rätt trist. Det är fel när det verkar som att deras huvudsakliga föda kommer från människor. Vi satt och käkade mellis på en lekplats nyligen när det kom en gubbe och började mata fåglar. Ofräscht. Men han fick snart fyra fågeljagande barn runt sig så vi tänkte att det kanske jämnade ut sig :)

Inga kommentarer: