fredag 22 augusti 2008

Tragikomik i Torrey Pines

När vi kom till Torrey Pines i Onsdags så fick var det fullt med ambulanser, brandbilar, livräddarbilar, pressbilar och polisbilar. Det var ju såklart lite fascinerande. Vi visste inte riktigt vad som hänt just då.

En av polisbilarna hade kört ner på stranden, och naturligtvis kört fast. Rätt snart så kom en bärgningsbil och backade nerför sandrampen ner till stranden. Föraren verkade lite nervös och körde lite upp och ner så det tog lite tid.

Till slut så var han i alla fall nere och drog ut vajern till polisbilen och började sen hala in bilen de ca 10 metrarna till rampen. Så långt allt gott. Nu skulle han däremot försöka ta sig upp igen. Men se det gick inte. Trots idoga försök med spadar, stenar och gungning så var det helt kört. Han rörde sig inte en halvmeter ens. Så vad gör man? Ringer polarn med större bärgningsbil såklart!




Tow truck towing stuck tow truck towing stuck police car...

Medans vi tittade på spektaklet kom jag att tänka på de här bilderna från 2004. Där klarade sig alla med livhanken i behåll. Tyvärr slutade inte vår historia lika lyckligt. Det visade sig att anledningen till uppståndelsen var att delar av sandstensklippan ovanför stranden hade rasat och en herre befunnit sig under för att knyta sina skor. Må han vila i frid.

1 kommentar:

Lisette sa...

Ni har blivit utmanade. Kika in på min blog!