lördag 12 november 2011

Svarta pärlan.

Har varit på konferens fyra dagar, och passade innan dess på att överraska Mamma på ett bröllop, riktigt kul! Vi tog en kombinerad paddel- och geocachingtur i Kyrkekvarn mitt emellan Falköping och Jönköping. Otroligt kul att få vara ute i vacker natur med Mamma, Johan och nästan alla systrarna.

Konferensen - Öredev - var jättekul, började med två dagar kurs, och var sedan på två av de tre konferensdagarna. Inte lika mycket roliga sessioner som förra året, men träffade väldigt mycket intressant folk som gav väldigt mycket. Jättekul också att vi var så många från jobbet, och att vi fick med Åsa.

Som vanligt när jag är bortrest så blir någon av barnen sjuk. Den här gången var det Jakob som åkte på hög feber och torrhosta. Troligtvis Mykoplasma.

Så när jag kom hem från Öredev så fick jag en VAB-fredag, vilket faktiskt kändes ganska mysigt. Viktor ville inte heller åka till dagis, så han fick stanna hemma han också. Efter en skön morgon med lång frukost hamnade vi i legotrans. Vi började bygga på diverse saker men snart fokuserade jag och Jakob helt på en egen Svarta pärlan, Viktor var inte riktigt lika fokuserad :) Jakob har spelat Lego Pirates of the Caribbean hela veckan, så det passade bra.

Det tog oss hela förmiddagen, men jag tycker resultatet blev rätt bra!

20111112_120619_2857